A LA CARTE

Hver dag sammensætter køkkenet en ny aftenmenu, af friske råvarer. Spørg blot betjeningen, som vil være Dem behjælpelig med at fortælle hvad dagens menu indeholder.

Vi tilbyder sammen med Deres menu også en vinmenu som er sammensat specielt til retterne, så De er sikker på at få den helt store smagsoplevelse. Vinene er alle ad libitum.

A la carte

Rejecocktail

DKK 118,-

Capaccio

DKK 178,-

af røget og graved laks

Aabenraa skinke

DKK 148,-

med sprødt

Gråstener unghane

DKK 218,-

Grisekæber på risotto

DKK 198,-

Navarine

DKK 288,-

af torvets fisk

A la carte

Wienerschnitzel

DKK 258,-

med smørsauterede kartofler ærter og smørsauce

Chateaubriand 

DKK 358,-

med trøffelsky

Udvalg af europæiske oste fra bræt

DKK 178,-

Knapp’s chokolade dessert

DKK 178,-

Knapp’s dessert symfoni

DKK 178,-