Julefrokost

Julemenu

KOLDT

Julens sild i tre variationer med lun skrædderduelse og karrysalat

Røget og gravad laks, rejer og bellevuelaks

Surrib, sylte, peberpaté og Aabenraaskinke

Ribben- og andesteg med svesker, rødkål, hvidkål og andesauce

Kålpølse og hamburgryg, hertil grønlangkål samt brune kartofler

Ostebræt med garniture, æbleflæsk og blodpølse

Ris à la mande og diverse desserter samt julebag

Pr. person 418,-

VARMT

Jordskokke – Kammusling – urter

Gravad laks – Rødløg – Sprødt

Torsk – Kål – Dild

(Årets ret 2016)

Braiseret grisebryst – Bladselleri – Æble

Dansk okse – Selleri – Julesauce

Europæiske oste – Sødt – Sprødt

Æble – Kvæde – Vanilje

Pr. person 628,-