Restaurant Knapp
Varm jul
1. Jordskokkesuppe – Syltede jordskokker – Skaldyr
2. Tun – Urter – Små salater
3. Torsk – Beder – Sennep
4. Svinebryst – Løg – Æble
5. Kalv – Selleri – Pommes Dauphine
6. Æble – Pære – Chokolade
Hele menuen samt vinmenu DKK 1.450,- Pr. person
2 retter DKK 388,-
3 retter DKK 485,-
4 reter DKK 587,-
5 retter DKK 679,-
6 retter DKK 778,-
Tilkøb af ostetallerken pr. person DKK 198,-
Tillæg for kaviar 30 gr. DKK 395,-
Restaurant Knapp
Kold jul
1. 3 slags sild med karrysalat & Fedt
2. Kold dampet laks – Rejecocktail – Gravad laks – Fiskefilet
3. Skinke – Surrib – Sylte
4. Gammeldags Andesteg & ribbensteg, hertil hjemmelavet rødkål samt andesauce
5. Hamburgerryg – Kålpølser – Grønkål – Brunede kartofler
6. Osteanretning eller Æbleflæsk
7. Risalamande – Kirsebærsauce
Pris pr. person DKK 578,-
Tillæg for kaviar 30 gr. DKK 395,-