1. Jordskokkesuppe – Skaldyr – Chips
2. Torsk – Grønkål – Sauce Oriental
3. Knapps Juleterrine – Løg – Sennep
4. Berberi And – Rødkål – Æble
5. Kalv Indbagt Med Trøffel – Pommes Fondan – Selleri
6. Kirsebær – Chokolade – Solbær
Hele menuen samt vinmenu DKK 1.400,- Pr. person
2 retter DKK 368,-
3 retter DKK 468,-
4 reter DKK 568,-
5 retter DKK 668,-
6 retter DKK 768,-
Tilkøb af ostevogn pr. person DKK 188,-
Tillæg for kaviar 30 gr. DKK 395,-
1. 3 slags sild med karrysalat, fedt & skrædderduelse
2. Rejecocktail, røget laks, Knapps gravad laks, laks bellevue og fiskefilet
3. Lufttørret skinke, svampepate, sylte og surrib
4. Gammeldags Andesteg & ribbensteg, hertil hjemmelavet rødkål samt andesauce
5. Kålpølser med grønlangkål og brune kartofler
6. Ris a la mande eller Blodpølse med ost
Pris pr. person DKK 558,-
Tillæg for kaviar 30 gr. DKK 395,-
Frokost fra kl. 12:00 – 15:00
Aftenservering fra kl. 18:00
Restauranten lukker kl 23 på hverdage og kl 01 i weekender.
Bemærk der kommer et energitillæg på 5% pr. regning.
Restauranten holder lukket hver mandag.
Ferielukket i uge 29.
Tjek ind efter kl. 15:00 på Restaurant Knapp.
© Knapp – Restaurant & Hotel – 2023