Restaurant Knapp
a la carte
1. Knapps Stjerneskud DKK 278,-
2. Sildetallerken med skrædderduelse DKK 188,-
3. Wienerschnitzel, brasede kartofler, ærter og smørsauce DKK 288,-
4. Pariserbøf med blomme DKK 228,-
5. Stroganoff med mos DKK 218,-
6. Carpaccio af hjemmerøget eller gravad laks DKK 218,-
Smørrebrød – Roastbeef – Skagensalat – Marineret sild DKK 120,- pr. stk
Tilkøb af solæg 1 stk DKK 35,-
Caviar som anretning 30 gr. DKK 408,-
Caviar med vaniljeis 30 gr. DKK 408,-
Restaurant Knapp
forårsmenu
1. Stenbiderrogn – Blinis – Creme Fraiche
2. Skærising – Fennikel – Safran
3. Røget laks – Rygeost – Agurk
4. Selleri – Selleri – Selleri
5. Dansk gris – Pommes Anna – Broccoli
6. Banan – Karamel – Chokolade
2 retter DKK 388,-
3 retter DKK 495,-
4 retter DKK 597,-
5 retter DKK 689,-
6 retter DKK 788,-
Tillæg for caviar 30 gr. DKK 408,-
Tilkøb af ost med sødt og sprødt DKK 145,- Pr. person
Tillæg for fiskehovedret DKK 75,-
Tilkøb af østers 3 stk. DKK 125,-