NEKROLOG

Tina mødte Per for første gang på Restaurant Viking i Aabenraa i 1985, hvor Per var ansat som restaurantchef. Hun skulle til samtale vedrørende et tjenerjob på restauranten, og Per, som faldt for hendes ydre og hendes charme, ansatte Tina straks.

I løbet af kort tid blev de kærester – og snart dannede de par og begyndte at drive restauranten sammen. I 1987 fødte Tina deres første barn, Sabrine Dupont og året efter, d. 1. April 1988, overtog Per og Tina forpagtningen af Restaurant Knapp. I 1989 fødte Tina deres andet barn, Nicole Dupont og på det tidspunkt var restauranten allerede i fuld gang med at blive det fantastiske spisested, som man kender idag. Alligevel var der overskud til at få det tredje barn, Cindie Dupont i 1993 – også selvom der blev arbejdet på højtryk i restauranten af både Per og Tina.

I året 2000 blev parret spurgt, om de ville overtage Løjt Kro, hvilket kun var naturligt – både som overnatningsmulighed for gæster som besøgte restauranten, men også som ekstralokaler til festlige lejligheder, når det virkelig brændte på.

I 2008 kunne parret fejre 20 års jubilæum som forpagtere af Restaurant Knapp, og det blev selvfølgelig fejret med en kæmpe reception for både forretningsforbindelser, venner og familien.

Alt har sin pris, og Tina betalte sin! I de sidste mange år, var hun igennem flere forskellige sygdomsforløb, som alle var hårde ved hende, men hun kæmpede bravt og var stædig, hvilket betød at hun kunne lære at leve med det.

3 måneder efter Pers 50 års fødseldsdag i juni 2011 fik Tina konstateret kræft i bugspytkirtlen. Hun tog kampen op med den stædighed og vilje, som Tina heldigvis var i besiddelse af. Hun kæmpede sejt i et helt år, men kampen blev desværre for hård, og hun tabte den i efteråret 2012.

Hun døde onsdag d. 17.10.2012 – en smuk efterårsdag med masser af solskin, som vi alle vil huske. Hun blev begravet onsdagen efter i et sandt flor af blomster og musik – og med et følge, som kun dronningen fra Knappen er værdig.

Ære være Tinas minde.