UDDANNELSEN – PORTVIN
AF HEINE EGELUND

uddannelsesforløb
– Portvinens historie
– Om Dourodalen
– Fremstilling af Portvin/Beneficio
– Høsten
– De forskellige typer og druer
– Anvendelse af de forskellige typer
– Præsentation/smagning af de forskellige Quintaer (portvinshuse) Servering af – – portvin og hvordan åbner man en port

undervisningsdage

– Eksamen – hvis man har lyst

– Eksamen til Master of port

Pris
Pris inklusiv alt, dog uden Eksamen “Master of Port” ( Tillæg 1.500,- DKK. )
12.000,- DKK. (beløbet er momsfritaget)
I kursusprisen indgår smagning af 24 Portvine, forplejning samt alt materiale inklusive en flaske Portvin & en portvins tang .
Herudover får du på første uddannelses-dag alt materiale der undervises efter samt bogen om Portvin, som kan bruges som opslagsværk under hele uddannelsen.
Ved beståelse af eksamen vil du få Diplom samt Portvins Nål. Undervisningen vil blive afholdt på:
Hotel Hesselet Christianlundsvej 119 DK- 5800 Nyborg

Kontakt Heine Egelund – 40181817

 

Kontakt

Restaurant

Knapp

Stennevej 79, Stollig
DK-6200 Aabenraa
Email: mail@stollig.dk
Tlf.: (+45) 74 62 00 92
Tjek ind efter kl. 15:00 på Restaurant Knapp

Restauranten holder lukket hver mandag.

Instagram