PÅSKEMENU
A la carte menu
KNAPPS STJERNESKUD DKK 178,-
Carpaccio af hjemmerøget eller gravad laks DKK 168,-
Silde symfoni DKK 144,-
Smørrebrød 3 stk. - Fiskefilet - Ål - Roastbeef DKK 198,-
Tapas med varm stegeret DKK 243,-
Lammeskank med skysauce DKK 268,-
Pariserbøf med blomme DKK 188,-
Wienerschnitzel, brasede kartofler, ærter og smørsauce DKK 258,-
Navarine af torvets fisk DKK 288,-
KNAPPS STJERNESKUD DKK 178,-
Carpaccio af hjemmerøget eller gravad laks DKK 168,-
Silde symfoni DKK 144,-
Smørrebrød 3 stk. - Fiskefilet - Ål - Roastbeef DKK 198,-
Tapas med varm stegeret DKK 243,-
Lammeskank med skysauce DKK 268,-
Pariserbøf med blomme DKK 188,-
Wienerschnitzel, brasede kartofler, ærter og smørsauce DKK 258,-
Navarine af torvets fisk DKK 288,-
6 – retters menu
Hvide asparges – Hollandaise – Rejer
Kuller – Blåmusling – Forårsgrønt
Pocheret æg – Brocoli – Trøffel
Terrine af Fjærkre – Ramsløg – Små salater
Påskelam – Blomkål – Champagnekartoffel
Rabarber – Pistacie – Hvid choklade
Tillæg for kaviar 30 gr. DKK 395,-
Tillæg for revet trøffel DKK 85,- pr. person
tilkøb af ostevign med sødt & sprødt DKK 165,- pr. person
2 retter DKK 340,-
3 retter DKK 439,-
4 retter DKK 537,-
5 retter DKK 635,-
6 retter DKK 733,-