Restaurant Knapp
efterårsmenu
1. Græskarsuppe – Syltede græskar – Kerner
2. Pighvar – Grønkål – Røgsauce
3. Rødfisk – Porre – Citron
4. Kantarel – Parmesan – Crouton
5. Duet af kalv – Indbagt Kartoffel – Selleri
6. Æble – Vanilje – Nødder
2 retter DKK 388,-
3 retter DKK 485,-
4 reter DKK 587,-
5 retter DKK 679,-
6 retter DKK 778,-
Tillæg for kaviar 30 gr. DKK 395,-
Tilkøb af ost med sødt og sprødt DKK 140,- pr. person
Tillæg for fiskehovedret DKK 60,-
Tilkøb af østers 3 stk. DKK 125,-
Restaurant Knapp
A la carte
1. Knapp`s stjerneskud DKK 258,-
2. Sildetallerken med skrædderduelse DKK 178,-
3. Carpaccio af hjemmerøget eller gravad laks DKK 188,-
5. Wienerschnitzel, brasede kartofler, ærter og smørsauce DKK 268,-
6. Pariserbøf med blomme DKK 218,-
7. Smørrebrød 3 stk. Roastbeef – Æg/rejer – Røget ål DKK 228,-
Tilkøb af solæg 1 stk DKK 30,-
Tillæg for kaviar 30 gr. DKK 395,-