Restaurant Knapp

efterårsmenu

1. Græskarsuppe – Syltede græskar – Kerner 
2. Pighvar – Grønkål – Røgsauce  
3. Rødfisk – Porre – Citron  
4. Kantarel – Parmesan – Crouton 
5. Duet af kalv – Indbagt Kartoffel – Selleri 
6. Æble – Vanilje – Nødder

2 retter DKK 388,-
3 retter DKK 485,-
4 reter DKK  587,-
5 retter DKK 679,-
6 retter DKK 778,-

Tillæg for kaviar 30 gr. DKK 395,-
Tilkøb af ost med sødt og sprødt DKK 140,- pr. person
Tillæg for fiskehovedret DKK 60,-
Tilkøb af østers 3 stk. DKK 125,-

 

 

Restaurant Knapp

A la carte

1. Knapp`s stjerneskud  DKK 258,-
2. Sildetallerken med skrædderduelse DKK 178,-
3. Carpaccio af hjemmerøget eller gravad laks DKK 188,-
5. Wienerschnitzel, brasede kartofler, ærter og smørsauce DKK 268,-
6. Pariserbøf med blomme DKK 218,-
7. Smørrebrød 3 stk. Roastbeef – Æg/rejer – Røget ål DKK 228,-

Tilkøb af solæg 1 stk  DKK 30,- 
Tillæg for kaviar 30 gr. DKK 395,- 

Scroll to Top

Ring op

+45 74 62 00 92

gavekort

Køb gavekort