Restaurant Knapp

Gourmet

1. Hvide asparges – Æg – Urter 
2. Røget laks – Vagtelæg – Agurk 
3. Sprød rødtunge – Sauce tartar – Løg
4. Dampet helleflynder – Gulerod – Beurre Blanc
5. Påskelam – Forårs grønt – Hvidløg 
6. Chokolade – Blodappelsin – Knas 

2 retter DKK 388,-
3 retter DKK 485,-
4 reter DKK 587,-
5 retter DKK 679,-
6 retter DKK 778,-

Tillæg for kaviar 30 gr. DKK 395,-
Tilkøb af ost med sødt og sprødt DKK 165,- pr. person
Tillæg for fiskehovedret DKK 60,-
Tilkøb af østers 1 stk. DKK 30,- 3 stk. DKK 75,-

 

 

Restaurant Knapp

A la carte

1. Solæg DKK 25,-
2. Smørrebrød 3 stk DKK 218,-
3. Sildetallerken med skrædderduelse DKK 168,-
4. Knapps Stjerneskud DKK 218,-
5. Carpaccio af hjemmerøget eller gravad laks DKK 188,- 
6. Braiseret lammeskank m/skysauce DKK 238,-
7. Wienerschnitzel, brasede kartofler, ærter og smørsauce DKK 268,-
8. Pariserbøf med blomme DKK 208,-

Tillæg for kaviar 30 gr. DKK 395,- 

Scroll to Top

Ring op

+45 74 62 00 92

gavekort

Køb gavekort

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.