Restaurant Knapp
a la carte menu
Smørrebrød - 3 stk. Røget ål -Skagensalat - Rørt tartar | 198,- DKK |
Sildetallerken med skrædderuelse | 144,- DKK |
Knapps Stjerneskud | 198,- DKK |
Knapps fiske- & Skaldyrsfad | 898,- DKK pr. person |
Carpaccio af hjemmerøget eller gravad laks | 168,- DKK |
Pariserbøf m. blomme | 198,- DKK |
Wienerschnitzel, brasede kartofler, ærter og smørsauce | 258,- DKK |
Smørrebrød – 3 stk – Fiskefilet – Ål – Roastbeef 198,- DKK
Sildetallerken med skrædderduelse 144,- DKK
Knapps Stjerneskud 198,- DKK
Knapps fiske- & skaldyrsfad 898,- DKK pr. person
Carpaccio af hjemmerøget eller gravad laks 168,- DKK
Pariserbøf m. blomme 198,- DKK
Wienerschnitzel, brasede kartofler, ærter og smørsauce 258,- DKK
Restaurant Knapp
efterårsmenu
Græskarsuppe – Syltede græskar – Kerner
Sværdfisk – Perleløg – Citron
Torsk – Blomkål – Brunet smør
Kantarel Croúton – Fløde – Urter
Okseryg – Jordskokker – Bordelaise
Hindbær – Solbær – Lakrids
Tillæg for kaviar 30 gr. DKK 395,-
Tilkøb af ost med sødt og sprødt DKK 165,- pr. person
Tillæg for fiskehovedret DKK 50,-
2 retter: 388,- DKK
3 retter: 485,- DKK
4 retter: 587,- DKK
5 retter: 679,- DKK
6 retter: 778,- DKK