Restaurant Knapp
a la carte menu
Smørrebrød - 3 stk. Fiskefilet - Ål - Roastbeef | 198,- DKK |
Sildetallerken med skrædderuelse | 144,- DKK |
Knapps Stjerneskud | 198,- DKK |
Carpaccio af hjemmerøget eller gravad laks | 168,- DKK |
Stroganoff med mos | 168,- DKK |
Navarine af torvets fisk | 288,- DKK |
Wienerschnitzel, brasede kartofler, ærter og smørsauce | 258,- DKK |
Smørrebrød – 3 stk – Fiskefilet – Ål – Roastbeef 198,- DKK
Sildetallerken med skrædderduelse 144,- DKK
Knapps Stjerneskud 198,- DKK
Carpaccio af hjemmerøget eller gravad laks 168,- DKK
Stroganoff med mos 168,- DKK
Navarine af torvets fisk 288,- DKK
Wienerschnitzel, brasede kartofler, ærter og smørsauce 258,- DKK
Der pålægges et energitillæg på 5% pr. regning.
Restaurant Knapp
forårsmenu
Hummerbisque – Skaldyrs souffle – Fennikel
Helleflynder – Safran – Gulerod
Indbagt laks – Spinat – Dild
Carpaccio af okse – Trøffel – Prima donna
Kalv – Pommes anna – Jordskok
Ananas – Mango – Hvid chokolade
Tillæg for kaviar 30 gr. DKK 395,-
Tilkøb af ost med sødt og sprødt DKK 165,- pr. person
2 retter: 340,- DKK
3 retter: 439,- DKK
4 retter: 537,- DKK
5 retter: 635,- DKK
6 retter: 733,- DKK
Bobler Champagne m. blinis og caviar
6 – retters menu 6 retters menu
Eksklusiv vinmenu Brilliant vinmenu
DKK 1.400,- DKK 2.500,-